Pirmdiena | Otrdiena | Trešdiena | Ceturtdiena | Piektdiena | Sestdiena | Svētdiena | |
08.30-09.15 |
PārZ6001 Pārtikas piedevu pielietojums A Lekcija 04.02.2016 11.02.2016 18.02.2016 25.02.2016 03.03.2016 Ciproviča Inga 235. aud. (2. stāvs), LPTF, Rīgas 22 PārZ5027 Pārtikas produktu nekaitīgums II A Lekcija 10.03.2016 17.03.2016 24.03.2016 12.05.2016 Ozola Baiba 170. aud. (1. stāvs), Pils, Lielā iela 2 PārZ5022 Jaunā pārtika A Lekcija 31.03.2016 07.04.2016 14.04.2016 21.04.2016 28.04.2016 05.05.2016 19.05.2016 Kārkliņa Daina 235. aud. (2. stāvs), LPTF, Rīgas 22 |
||||||
09.30-10.15 |
PārZ6001 Pārtikas piedevu pielietojums A Lekcija 04.02.2016 11.02.2016 18.02.2016 25.02.2016 03.03.2016 Ciproviča Inga 235. aud. (2. stāvs), LPTF, Rīgas 22 PārZ5027 Pārtikas produktu nekaitīgums II A Lekcija 10.03.2016 17.03.2016 24.03.2016 12.05.2016 Ozola Baiba 170. aud. (1. stāvs), Pils, Lielā iela 2 PārZ5022 Jaunā pārtika A Lekcija 31.03.2016 07.04.2016 14.04.2016 21.04.2016 28.04.2016 05.05.2016 19.05.2016 Kārkliņa Daina 235. aud. (2. stāvs), LPTF, Rīgas 22 |
||||||
10.30-11.15 |
PārZ6001 Pārtikas piedevu pielietojums A Seminārs 04.02.2016 11.02.2016 18.02.2016 25.02.2016 03.03.2016 Ciproviča Inga 213. aud. (2. stāvs), LPTF, Rīgas 22 PārZ5027 Pārtikas produktu nekaitīgums II A Lekcija 10.03.2016 17.03.2016 24.03.2016 12.05.2016 Ozola Baiba 170. aud. (1. stāvs), Pils, Lielā iela 2 PārZ5022 Jaunā pārtika A Seminārs 31.03.2016 07.04.2016 14.04.2016 21.04.2016 28.04.2016 05.05.2016 19.05.2016 213. aud. (2. stāvs), LPTF, Rīgas 22 |
||||||
11.30-12.15 |
PārZ4034 Dabas vielas pārtikas produktu sistēmās I A Lekcija Morozovs Andris 170. aud. (1. stāvs), Pils, Lielā iela 2 |
||||||
12.30-13.15 |
PārZ6018 Mikroorganismu identifikācija A Lekcija 1.ned. Skudra Līga 114. aud. (1. stāvs), LPTF, Rīgas 22 PārZ5019 Pārtikas produktu izstrāde A Lekcija 2.ned. Kļava Dace 114. aud. (1. stāvs), LPTF, Rīgas 22 |
||||||
13.30-14.15 |
PārZ6018 Mikroorganismu identifikācija A Lekcija 1.ned. Skudra Līga 114. aud. (1. stāvs), LPTF, Rīgas 22 PārZ5019 Pārtikas produktu izstrāde A Lekcija 2.ned. Kļava Dace 114. aud. (1. stāvs), LPTF, Rīgas 22 |
||||||
14.30-15.15 |
PārZ6018 Mikroorganismu identifikācija A Lekcija 1.ned. Skudra Līga 114. aud. (1. stāvs), LPTF, Rīgas 22 PārZ5019 Pārtikas produktu izstrāde A Lekcija 2.ned. Kļava Dace 114. aud. (1. stāvs), LPTF, Rīgas 22 |
||||||
15.30-16.15 |
PārZ5025 Pārtikas aromāti A Lekcija 1.ned. Krūma Zanda 235. aud. (2. stāvs), LPTF, Rīgas 22 |
||||||
16.30-17.15 |
PārZ5025 Pārtikas aromāti A Lekcija 1.ned. Krūma Zanda 235. aud. (2. stāvs), LPTF, Rīgas 22 PārZ5012 Perspektīvi risinājumi pārtikas iepakojumam A Lekcija 2.ned. Muižniece-Brasava Sandra 235. aud. (2. stāvs), LPTF, Rīgas 22 |
||||||
17.30-18.15 |
PārZ5025 Pārtikas aromāti A Lekcija 1.ned. Krūma Zanda 235. aud. (2. stāvs), LPTF, Rīgas 22 PārZ5012 Perspektīvi risinājumi pārtikas iepakojumam A Lekcija 2.ned. Muižniece-Brasava Sandra 235. aud. (2. stāvs), LPTF, Rīgas 22 |