Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Titre du cours
Code du cours PārZP043
Crédits (ECTS) 4.5
La quantité totale d'heures en classe 121.5
Date de l'approbation du cours 21/03/2018
 
Auteurs du cours
, Jeļena Zagorska

Connaissances de base
PārZ1013,
PārZ1015,
PārZ3089,
Le cours remplacé
PārZR002 [GPARR002]
Manuels
1. Metodiskais materiāls prašu īstenošanai Pārtikas Tehnoloģijas fakultātē, https://www.ptf.llu.lv/sites/ptf/files/2020-04/Prakses_nolikums_2020.pdf;
2. Uzņēmumā esošā pieejamā informācija par jaunu produktu izstrādi.
3. Mitra J. The business of innovation. 1st edition. Thousand Oaks, CA: SAGE Pub., 2017. ISBN 9781446210802. 4. Trott P. Innovation management and new product development. 6th edition. Harlow, England: Pearson, 2017. 635 p. ISBN 9781292133423
Ouvrages supplémentaires
1.The crisis of food brands: sustaining safe, innovative and competitive food supply. Edited by A. Lindgreen, M. K. Hingley, J. Vanhamme. Farnham, Surrey ;Burlington, VT: Gower, 2009. 352 p.
2.Latvijas Republikas tiesību akti [tiešsaiste] [skatīts 05.12.2018.]. Pieejams: www.likumi.lv
3.European Union: Regulations, Directives and other acts [tiešsaiste] [skatīts 05.12.2018.]. Pieejams: https://europa.eu/european-union/eu-law/legal-acts_en. 4. Noformēšanas vadlīnijas, https://www.ptf.llu.lv/sites/ptf/files/2021-02/Noformesanas_noteikumi_2020_PTF.pdf
Périodiques et d`autres ressources d`information
1. EIT Food, https://www.eitfood.eu. 2. The European Federation of Food Science and Technology, https://www.effost.org/default.aspx.