Statuss(Aktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Kurstitel | |
Kurs-Code | PārZP043 |
Kreditpunkte (ECTS) | 4.5 |
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) | 121.5 |
Bestätigt am (Datum) | 21/03/2018 |
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft) | |
, Jeļena Zagorska |
|
Vorkenntnisse | |
PārZ1013, PārZ1015, PārZ3089, |
|
Ersetzte/r Kurs/e | |
PārZR002 [GPARR002] |
|
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen | |
1. Metodiskais materiāls prašu īstenošanai Pārtikas Tehnoloģijas fakultātē, https://www.ptf.llu.lv/sites/ptf/files/2020-04/Prakses_nolikums_2020.pdf;
2. Uzņēmumā esošā pieejamā informācija par jaunu produktu izstrādi. 3. Mitra J. The business of innovation. 1st edition. Thousand Oaks, CA: SAGE Pub., 2017. ISBN 9781446210802. 4. Trott P. Innovation management and new product development. 6th edition. Harlow, England: Pearson, 2017. 635 p. ISBN 9781292133423 |
|
Weiterfuhrende Literatur | |
1.The crisis of food brands: sustaining safe, innovative and competitive food supply. Edited by A. Lindgreen, M. K. Hingley, J. Vanhamme. Farnham, Surrey ;Burlington, VT: Gower, 2009. 352 p.
2.Latvijas Republikas tiesību akti [tiešsaiste] [skatīts 05.12.2018.]. Pieejams: www.likumi.lv 3.European Union: Regulations, Directives and other acts [tiešsaiste] [skatīts 05.12.2018.]. Pieejams: https://europa.eu/european-union/eu-law/legal-acts_en. 4. Noformēšanas vadlīnijas, https://www.ptf.llu.lv/sites/ptf/files/2021-02/Noformesanas_noteikumi_2020_PTF.pdf |
|
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften | |
1. EIT Food, https://www.eitfood.eu. 2. The European Federation of Food Science and Technology, https://www.effost.org/default.aspx. |