Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Titre du cours
Code du cours PārZP029
Crédits (ECTS) 4.5
La quantité totale d'heures en classe 121.5
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant 120
Date de l'approbation du cours 13/04/2021
 
Auteurs du cours
, Sanita Sazonova

Connaissances de base
PārZ1014,
Le cours remplacé
PārZR001 [GPARR001]
Manuels
Kampuse S., Kļava D., Ķince T., Muižniece–Brasava S., Straumīte E., Zagorska J. Metodiskie norādījumi prakšu īstenošanai pārtikas tehnoloģijas fakultātē LLU. Jelgava, 2020. 24 lpp.
Ouvrages supplémentaires
Kvalitātes pārvaldības sistēmas. Pamatprincipi un terminu vārdnīca: LVS EN ISO 9000:2015. Rīga, Latvijas Standarts, 2015, 51 lpp. Noformēšanas vadlīnijas, https://www.ptf.llu.lv/sites/ptf/files/2021-02/Noformesanas_noteikumi_2020_PTF.pdf.
Périodiques et d`autres ressources d`information
www. dzirnavnieks.lv/
www.balticovo.lv
www.baltais.lv
www.preilusiers.lv/
www.lb.lv
www.orkla.lv www.foodunion.lv/