Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Kurstitel
Kurs-Code PārZP029
Kreditpunkte (ECTS) 4.5
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) 121.5
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) 120
Bestätigt am (Datum) 13/04/2021
 
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)
, Sanita Sazonova

Vorkenntnisse
PārZ1014,
Ersetzte/r Kurs/e
PārZR001 [GPARR001]
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen
Kampuse S., Kļava D., Ķince T., Muižniece–Brasava S., Straumīte E., Zagorska J. Metodiskie norādījumi prakšu īstenošanai pārtikas tehnoloģijas fakultātē LLU. Jelgava, 2020. 24 lpp.
Weiterfuhrende Literatur
Kvalitātes pārvaldības sistēmas. Pamatprincipi un terminu vārdnīca: LVS EN ISO 9000:2015. Rīga, Latvijas Standarts, 2015, 51 lpp. Noformēšanas vadlīnijas, https://www.ptf.llu.lv/sites/ptf/files/2021-02/Noformesanas_noteikumi_2020_PTF.pdf.
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften
www. dzirnavnieks.lv/
www.balticovo.lv
www.baltais.lv
www.preilusiers.lv/
www.lb.lv
www.orkla.lv www.foodunion.lv/