Statuss(Aktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Titre du cours | |
Code du cours | PārZP028 |
Crédits (ECTS) | 4.5 |
La quantité totale d'heures en classe | 121.5 |
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant | 120 |
Date de l'approbation du cours | 13/04/2021 |
Auteurs du cours | |
, Tatjana Ķince , Sandra Muižniece-Brasava |
|
Connaissances de base | |
PārZ2004, |
|
Le cours remplacé | |
PārZR004 [GPARR004] |
|
Manuels | |
S.Kampuse, D.Kļava, T.Ķince, Muižniece–Brasava, asoc. E.Straumīte, J.Zagorska Metodiskie norādījumi prakšu īstenošanai pārtikas tehnoloģijas fakultātē Jelgava LLU 2020, 24 lpp.;
LLU Studiju nolikums - www.llu.lv (pieejams elektroniskā veidā LLU mājas lapā sadaļā Studijas – Studijas reglamentējošie dokumenti) |