Statuss(Aktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Kurstitel | |
Kurs-Code | PārZP028 |
Kreditpunkte (ECTS) | 4.5 |
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) | 121.5 |
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) | 120 |
Bestätigt am (Datum) | 13/04/2021 |
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft) | |
, Tatjana Ķince , Sandra Muižniece-Brasava |
|
Vorkenntnisse | |
PārZ2004, |
|
Ersetzte/r Kurs/e | |
PārZR004 [GPARR004] |
|
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen | |
S.Kampuse, D.Kļava, T.Ķince, Muižniece–Brasava, asoc. E.Straumīte, J.Zagorska Metodiskie norādījumi prakšu īstenošanai pārtikas tehnoloģijas fakultātē Jelgava LLU 2020, 24 lpp.;
LLU Studiju nolikums - www.llu.lv (pieejams elektroniskā veidā LLU mājas lapā sadaļā Studijas – Studijas reglamentējošie dokumenti) |