Statuss(Neaktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Hазвание курса | |
Код курса | PārZ6006 |
Кредитные пункты (ECTS) | 37.5 |
Общее количество часов | 1012.5 |
Дата утвеждения курса | 20/11/2013 |
Разработчик курса | |
, Tatjana Ķince , Inga Ciproviča |
|
Предварительные знания | |
Ķīmi6001, PārZ4034, PārZ4035, PārZ5010, PārZ5012, PārZ5019, PārZ6001, PārZ6002, PārZ6003, PārZ6005, PārZ6008, PārZ6015, PārZ6018, PārZ6019, |
|
Учебная литературa | |
1. Dukaļska L., Muižniece-Brasava S. Progresīvās iepakojuma tehnoloģijas pārtikas industrijā. Jelgava: LLU, PTF, 2012. 192 lpp. 2. Straumīte E. Bioloģiski aktīvas aktīvās vielas pārtikas produktos. Jelgava: LLU, PTF, 2012. 280 lpp. | |
Дополнительная литература | |
1. Ciproviča I., Galoburda R., Kārkliņa D., Rakčejeva T. Metodiskie noteikumi maģistra darba izstrādei un aizstāvēšanai. Jelgava: LLU, PTF, 2012. 44 lpp.
2. Latvijas Lauksaimniecības universitātes nolikums par studiju noslēguma pārbaudījumiem. Pieejams: http:/www.llu.lv/getfile.php?id=39694 [Skatīts 14. novembrī 2013.] 3. Full-textscientificdatabase. Peejams: http://www.sciencedirect.com/ [Skatīts 15. novembrī 2013.] |
|
Периодика и другие источники информации | |
1. Latvijas Lauksaimniecības Universitātes raksti. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības Universitāt. ISSN 1407-4427 (Online)
2. International Journal of Food Science and Technology. UK: John Wiley & Sons. ISSN 1365-2621. (Online) 3. International Journal of Food Properties. UK: Teyrol& Francis. ISSN 1532-2386 (Online) |