Excel
Hазвание курса
Код курса PārZ6006
Кредитные пункты (ECTS) 37.5
Общее количество часов 1012.5
Дата утвеждения курса 20/11/2013
 
Разработчик курса
, Tatjana Ķince
, Inga Ciproviča

Предварительные знания
Ķīmi6001,
PārZ4034,
PārZ4035,
PārZ5010,
PārZ5012,
PārZ5019,
PārZ6001,
PārZ6002,
PārZ6003,
PārZ6005,
PārZ6008,
PārZ6015,
PārZ6018,
PārZ6019,
Учебная литературa
1. Dukaļska L., Muižniece-Brasava S. Progresīvās iepakojuma tehnoloģijas pārtikas industrijā. Jelgava: LLU, PTF, 2012. 192 lpp. 2. Straumīte E. Bioloģiski aktīvas aktīvās vielas pārtikas produktos. Jelgava: LLU, PTF, 2012. 280 lpp.
Дополнительная литература
1. Ciproviča I., Galoburda R., Kārkliņa D., Rakčejeva T. Metodiskie noteikumi maģistra darba izstrādei un aizstāvēšanai. Jelgava: LLU, PTF, 2012. 44 lpp.
2. Latvijas Lauksaimniecības universitātes nolikums par studiju noslēguma pārbaudījumiem. Pieejams: http:/www.llu.lv/getfile.php?id=39694 [Skatīts 14. novembrī 2013.] 3. Full-textscientificdatabase. Peejams: http://www.sciencedirect.com/ [Skatīts 15. novembrī 2013.]
Периодика и другие источники информации
1. Latvijas Lauksaimniecības Universitātes raksti. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības Universitāt. ISSN 1407-4427 (Online)
2. International Journal of Food Science and Technology. UK: John Wiley & Sons. ISSN 1365-2621. (Online) 3. International Journal of Food Properties. UK: Teyrol& Francis. ISSN 1532-2386 (Online)