Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Neaktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Kurstitel
Kurs-Code PārZ6003
Kreditpunkte 3
ECTS-Punkte 4.50
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) 48
Vorlesungen (Stundenzahl) 16
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge 32
Bestätigt am (Datum) 12/10/2011
 
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)
, Daina Kārkliņa
, Dace Kļava

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen
1. Nikolajeva V. Pārtikas mikrobioloģija : starpaugstskolu akadēmiskā maģistra studiju programma "Uzturzinātne" : mācību materiāls / Vizma Nikolajeva. Rīga : LU Akadēmiskais apgāds, c2007. 130 lpp. : il., tab. ; 30 cm. ISBN 9789984802510.
2. Wallace, Carol A. Food safety for the 21st century : managing HACCP and food safety throughout the global supply chain / Carol A. Wallace, William H. Sperber, Sara E. Mortimore. Chichester : Wiley-Blackwell, 2011. xxiii, 328 lpp. : il., tab. ; 25 cm. ISBN 978 3. Schmidt, Ronald H. Food safety handbook / Ronald H. Schmidt and Gary E. Rodrick. Hoboken, New Jersey : Wiley Interscience, c2003. XIII, 850 lpp. : il. ; 25 cm. ISBN 0471210641.
Weiterfuhrende Literatur
1. Food microbiology / editor Thomas J. Montville. Boca Raton, FL : CRC Press, 1987. 2 sēj. : il., tab., diagr., sh. ISBN 0849364744 (set). 2. Jay J.M. Modern food microbiology / M. J. Loessner,D. A. Golden. New York: Springer, c2005. 790 p. :il.; ISBN 0-387-23180-3.