Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Titre du cours
Code du cours PārZ5027
Crédits (ECTS) 3
La quantité totale d'heures en classe 81
Nombre de conferences 26
Nombre de travaux pratiques et des séminaires 6
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant 49
Date de l'approbation du cours 17/09/2014
 
Auteurs du cours
, Baiba Ozola

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Manuels
1.Ozola B. Pārtikas toksikoloģija. Mācību līdzeklis, Jelgava, 2007, 78 lpp.
2.Timbrell J. Introduction to Toxicology. Taylor&Francis, London, 2002, 215 p.
3.Takayuki Shibamoto, Leonard Bjeldanes. Introduction to Food Toxicology, Elsevier, 2012, 213 p.
4.Ashish Sachan, Suzanne Hendrich. Food Toxicology. Current Advances and Future Challenges, CRS Press, 2017, 460 p.
5.Debasis Bagchi, Anand Swaroop. Food Toxicology, Taylor&Francis Group, LLC, 2017, 552 p.
Ouvrages supplémentaires
1. Kļaviņš M. Vides piesārņojums un tā iedarbība. LU Akadēmiskais apgāds, Rīga, 2012, 199 lpp.
2. Kļaviņš M., Prikšāne A. Ekotoksikoloģija. Rīga, Roskilde, 1995, 125 lpp. 3. Matiseks R., Šnēpels F.M., Šteinere G. Pārtikas analītiskā ķīmija. Rīga, LU, 1998, 456 lpp.
Périodiques et d`autres ressources d`information
1.Food and Chemical Toxicology. ISSN: 0278-6915
2.Toxicology and Enviromental Health Sciences. ISSN: 2005-9752 3.Toxicology. ISSN: 0300-483X