Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Kurstitel
Kurs-Code PārZ5027
Kreditpunkte (ECTS) 3
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) 81
Vorlesungen (Stundenzahl) 26
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge 6
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) 49
Bestätigt am (Datum) 17/09/2014
 
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)
, Baiba Ozola

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen
1.Ozola B. Pārtikas toksikoloģija. Mācību līdzeklis, Jelgava, 2007, 78 lpp.
2.Timbrell J. Introduction to Toxicology. Taylor&Francis, London, 2002, 215 p.
3.Takayuki Shibamoto, Leonard Bjeldanes. Introduction to Food Toxicology, Elsevier, 2012, 213 p.
4.Ashish Sachan, Suzanne Hendrich. Food Toxicology. Current Advances and Future Challenges, CRS Press, 2017, 460 p.
5.Debasis Bagchi, Anand Swaroop. Food Toxicology, Taylor&Francis Group, LLC, 2017, 552 p.
Weiterfuhrende Literatur
1. Kļaviņš M. Vides piesārņojums un tā iedarbība. LU Akadēmiskais apgāds, Rīga, 2012, 199 lpp.
2. Kļaviņš M., Prikšāne A. Ekotoksikoloģija. Rīga, Roskilde, 1995, 125 lpp. 3. Matiseks R., Šnēpels F.M., Šteinere G. Pārtikas analītiskā ķīmija. Rīga, LU, 1998, 456 lpp.
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften
1.Food and Chemical Toxicology. ISSN: 0278-6915
2.Toxicology and Enviromental Health Sciences. ISSN: 2005-9752 3.Toxicology. ISSN: 0300-483X