Statuss(Aktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Kurstitel | |
Kurs-Code | PārZ4059 |
Kreditpunkte (ECTS) | 6 |
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) | 162 |
Vorlesungen (Stundenzahl) | 32 |
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge | 24 |
Arbeit im Labor (Stundenzahl) | 8 |
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) | 98 |
Bestätigt am (Datum) | 06/12/2016 |
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft) | |
, Evita Straumīte , Anita Blija |
|
Vorkenntnisse | |
Citi3066, PārZ3098, PārZ3100, PārZ3102, VadZ3062, |
|
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen | |
Microbiological Risk Assessment: guidance for food: guidance / Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. Rome: Food and Agriculture Organization of the United Nations; World Health Organization, 2021.
Vērdiņa, Gita, Iekšējā kontrole: iekšējais audits: mācību līdzeklis. Rīga: Gita Vērdiņa, 2013. 74 lpp. ISBN 9789984499024 Kvalitātes pārvaldības sistēmas. Pamatprincipi un terminu vārdnīca: LVS EN ISO 9000:2015. Rīga, Latvijas Standarts, 2015, 51 lpp. |
|
Weiterfuhrende Literatur | |
Home-grown school feeding resource framework: technical document / Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Food Programme. Rome: Food and Agriculture Organization of the United Nations : World Food Programme, 2018. 1 tiešsaistes resurss (170 p.).
Reynolds, Dennis Foodservice management fundamentals / Dennis Reynolds, PhD, and Kathleen Wachter Mcclusky, MS, RD, FADA. Hoboken, New Jersey: Wiley, 2013. 418 p. ISBN 9780470409060. Kvalitātes vadības sistēmas Latvijas mazo un vidējo uzņēmumu konkurētspējas paaugstināšanai: monogrāfija / Zane Driņķe ; zinātniskie recenzenti: Dr.oec. Jānis Vanags, Dr.oec. Andra Zvirbule, PhD Maria Kovačova. Rīga : Biznesa augstskola Turība, 2019. 272 lpp. |
|
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften | |
https://www.lvs.lv/
https://eur-lex.europa.eu/ Journal of qality management |