Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Titre du cours
Code du cours PārZP047
Crédits (ECTS) 18
La quantité totale d'heures en classe 486
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant 486
Date de l'approbation du cours 12/10/2011
 
Auteurs du cours
, Sandra Īriste

Connaissances de base
PārZ2006,
PārZ2057,
PārZ2058,
PārZ3024,
PārZ3076,
Manuels
1.Baraban R.S. Durocher J.F. Successful restaurant design. New Jersey: John Wiley & Sons, 2010, 304 p.
2.Freijers V. Tūrisma mārketings: uz tirgu orientēta tūrisma mikroekonomikas un makroekonomikas pārvaldība. Rīga: Biznesa augstskola Turība, 2011, 621 p.
3.Forands I. Viesnīcas menedžments. Rīga: Latvijas Izglītības fonds, 2011, 232. lpp.
3. Handbook on Tourism Product Development. Madrid: World Tourism Organization, 2011, 139 p. 4.Lingebērziņš Ē. Tūrisma uzņēmuma vadīšana kultūras atšķirību kontekstā. Rīga: Biznesa augstskola Turība, 2017, 271 lpp.
Ouvrages supplémentaires
1.Scanlon N.L. Catering management. Hoboken New Jersey: Wiley, 2013, 262 p.
2.Millere I., Medne L., Riekstiņa-Dolģe R. Rokasgrāmata ēdināšanas uzņēmumu vadītājiem. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2007, 176 lpp. 3.Vanaga V. Viesu apkalpošana. Rīga: Biznesa augstskola Turība, 2009, 144 lpp.
Périodiques et d`autres ressources d`information
-