Statuss(Neaktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Titre du cours | |
Code du cours | PārZ4043 |
Crédits (ECTS) | 3 |
La quantité totale d'heures en classe | 81 |
Nombre de conferences | 16 |
Nombre de travaux pratiques et des séminaires | 16 |
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant | 49 |
Date de l'approbation du cours | 12/10/2011 |
Auteurs du cours | |
, Viesturs Rozenbergs |
|
6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Manuels | |
1. Advances in Household Economics, Consumer Behaviour and Economic Policy. – Ashgate Publishing, 2005. 183 pages.
2. State of the World 2010: Transforming Cultures: From Consumerism to Sustainability (State of the World). – W.W. Norton & Company, 2010. 244 p. 3. The Global Debt Trap: How to Escape the Danger and Build a Fortune. – Wiley, 2010. 230 p. 4. Torgāns K., Jemeļjanova M., Barkovska V. Produkcijas kvalitāte, likums, patērētāja tiesības. Rīga: Latvijas Juridiskais centrs, 1994, 126 lpp. |
|
Ouvrages supplémentaires | |
1. Consumer Behaviour. William L. Wilkie.- 3rd ed. John Wiley&Sons, Inc., New York, Chichester, Brisbane, Toronto, Singapore, 1994, 614 p.
2. Pircēju tiesību aizsardzība Latvijā un pasaulē. Kvalitātes nodrošināšanas nacionālā programma. Rīga: KIF "Biznesa komplekss”, 1996, 24 lpp. 3. A handbook of food packaging (edited by Frank A. Paine, Heather Y. Paine). 2nd ed. London etc. : Blackie Academic & professional, 1992. - XIV, 497 p. |
|
Périodiques et d`autres ressources d`information | |
1. Journal of Consumer Research. [tiešsaiste]. University Chicago Press. ISSN: 0093-5301 [skatīts 05.12.2011.]. Pieejams: EBSCO Academic Search Complete datubāzē: http://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&db=a9h&jid=JCR&site=ehost-live
2. Journal of Consumer Psychology. - Elsevier. ISSN: 1057-7408. 3. Journal of Retailing and Consumer Services. [tiešsaiste]. Published by Elsevier Science. ISSN: 0969-6989. [skatīts 05.12.2011.] Pieejams Science Direct datubāzē: http://www.sciencedirect.com/science/journal/09696989. |