Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Neaktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Kurstitel
Kurs-Code PārZ4043
Kreditpunkte (ECTS) 3
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) 81
Vorlesungen (Stundenzahl) 16
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge 16
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) 49
Bestätigt am (Datum) 12/10/2011
 
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)
, Viesturs Rozenbergs

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen
1. Advances in Household Economics, Consumer Behaviour and Economic Policy. – Ashgate Publishing, 2005. 183 pages.
2. State of the World 2010: Transforming Cultures: From Consumerism to Sustainability (State of the World). – W.W. Norton & Company, 2010. 244 p.
3. The Global Debt Trap: How to Escape the Danger and Build a Fortune. – Wiley, 2010. 230 p. 4. Torgāns K., Jemeļjanova M., Barkovska V. Produkcijas kvalitāte, likums, patērētāja tiesības. Rīga: Latvijas Juridiskais centrs, 1994, 126 lpp.
Weiterfuhrende Literatur
1. Consumer Behaviour. William L. Wilkie.- 3rd ed. John Wiley&Sons, Inc., New York, Chichester, Brisbane, Toronto, Singapore, 1994, 614 p.
2. Pircēju tiesību aizsardzība Latvijā un pasaulē. Kvalitātes nodrošināšanas nacionālā programma. Rīga: KIF "Biznesa komplekss”, 1996, 24 lpp. 3. A handbook of food packaging (edited by Frank A. Paine, Heather Y. Paine). 2nd ed. London etc. : Blackie Academic & professional, 1992. - XIV, 497 p.
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften
1. Journal of Consumer Research. [tiešsaiste]. University Chicago Press. ISSN: 0093-5301 [skatīts 05.12.2011.]. Pieejams: EBSCO Academic Search Complete datubāzē: http://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&db=a9h&jid=JCR&site=ehost-live
2. Journal of Consumer Psychology. - Elsevier. ISSN: 1057-7408. 3. Journal of Retailing and Consumer Services. [tiešsaiste]. Published by Elsevier Science. ISSN: 0969-6989. [skatīts 05.12.2011.] Pieejams Science Direct datubāzē: http://www.sciencedirect.com/science/journal/09696989.