Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Titre du cours
Code du cours PārZ4032
Crédits (ECTS) 3.75
La quantité totale d'heures en classe 101.25
Nombre de conferences 16
Nombre des travaux du laboratoire 24
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant 60
Date de l'approbation du cours 19/02/2014
 
Auteurs du cours
, Inga Ciproviča
, Ilze Grāmatiņa

Connaissances de base
Ķīmi3004,
Vete2019,
Vete2020,
Le cours remplacé
PārZB013 [GPARB013]
Manuels
1. Kārkliņa D., Ciproviča I. Pārtikas produktu tehnoloģija. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2008. 93 lpp.
2. Feiner G. Meat products handbook: practical science and technology /Gerhard Feiner. Cambridge: Woodhead Publishing; Boca Raton: CRC Press, 2006. XXII, 648 p.
3. Microbiology handbook. Meat products /edited by Rhea Fernandes. Leatherhead: Leatherhead Food International; Cambridge: Royal Society of Chemistry, 2009. XIV, 297 p.
4. Ozola L., Ciproviča I. Piena pārstrādes tehnoloģija. Jelgava: LLU, 2002. 248 lpp.
Ouvrages supplémentaires
1. Handbook of meat processing /editor Fidel Toldrá. Ames, Iowa: Wiley-Blackwell, 2010. xv, 566 p.
2. James S. J. (Stephen J.) Meat refrigeration /S.J. James, C. James. Boca Raton [etc.] : CRC Press; Cambridge: Woodhead Publishing, 2002. XI, 347 p. 3. Dairy processing: improving quality /edited by Gerrit Smit. Cambridge: Woodhead publishing Limited; Boca Raton etc.: CRC Press, 2003. XI, 546 p. : il., tab.
Périodiques et d`autres ressources d`information
1. Pārtikas un veterinārā dienesta PVD mājas lapā (www.pvd.gov.lv) aktuālā informācija. [tiešsaiste]. [skatīts 20.06.2014.]. Pieejams: http://www.pvd.gov.lv/ 2. European Food Safety Authority (EFSA) mājas lapā (www.efsa.europa.eu) aktuālā informācija. [tiešsaiste]. [skatīts 21.07.2014.]. Pieejams: http://www.efsa.europa.eu/