Statuss(Aktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Kurstitel | |
Kurs-Code | PārZ4032 |
Kreditpunkte (ECTS) | 3.75 |
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) | 101.25 |
Vorlesungen (Stundenzahl) | 16 |
Arbeit im Labor (Stundenzahl) | 24 |
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) | 60 |
Bestätigt am (Datum) | 19/02/2014 |
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft) | |
, Inga Ciproviča , Ilze Grāmatiņa |
|
Vorkenntnisse | |
Ķīmi3004, Vete2019, Vete2020, |
|
Ersetzte/r Kurs/e | |
PārZB013 [GPARB013] |
|
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen | |
1. Kārkliņa D., Ciproviča I. Pārtikas produktu tehnoloģija. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2008. 93 lpp.
2. Feiner G. Meat products handbook: practical science and technology /Gerhard Feiner. Cambridge: Woodhead Publishing; Boca Raton: CRC Press, 2006. XXII, 648 p. 3. Microbiology handbook. Meat products /edited by Rhea Fernandes. Leatherhead: Leatherhead Food International; Cambridge: Royal Society of Chemistry, 2009. XIV, 297 p. 4. Ozola L., Ciproviča I. Piena pārstrādes tehnoloģija. Jelgava: LLU, 2002. 248 lpp. |
|
Weiterfuhrende Literatur | |
1. Handbook of meat processing /editor Fidel Toldrá. Ames, Iowa: Wiley-Blackwell, 2010. xv, 566 p.
2. James S. J. (Stephen J.) Meat refrigeration /S.J. James, C. James. Boca Raton [etc.] : CRC Press; Cambridge: Woodhead Publishing, 2002. XI, 347 p. 3. Dairy processing: improving quality /edited by Gerrit Smit. Cambridge: Woodhead publishing Limited; Boca Raton etc.: CRC Press, 2003. XI, 546 p. : il., tab. |
|
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften | |
1. Pārtikas un veterinārā dienesta PVD mājas lapā (www.pvd.gov.lv) aktuālā informācija. [tiešsaiste]. [skatīts 20.06.2014.]. Pieejams: http://www.pvd.gov.lv/ 2. European Food Safety Authority (EFSA) mājas lapā (www.efsa.europa.eu) aktuālā informācija. [tiešsaiste]. [skatīts 21.07.2014.]. Pieejams: http://www.efsa.europa.eu/ |