Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Titre du cours
Code du cours PārZ4009
Crédits (ECTS) 15
La quantité totale d'heures en classe 405
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant 405
Date de l'approbation du cours 12/10/2011
 
Auteurs du cours
, Dace Kļava
, Zanda Krūma

Connaissances de base
PārZ3079,
PārZP030,
Manuels
Metodiskie norādījumi http://www.ptf.llu.lv/sites/ptf/files/2017-04/MET%20NOR%20bakalaura%20darbam_2015_gala%20variants.pdf
Noformēšanas noteikumi http://ptf.llu.lv/sites/ptf/files/2021-02/Noformesanas_noteikumi_2020_PTF.pdf
Zinātniskā rakstīšana un pētījumu rezultātu izplatīšana Red. Red. Martinsone K., Pipere A., 2019, RSU, 311 lpp.
Pētniecība: teorija un prakse. Red. Martinsone K., Pipere A., Kamerade D. 2016, Raka, 546 lpp.
Marder M.P. Research methods for Science. Cambridge University Press, 2011, p. 227.
Ouvrages supplémentaires
Research methodology. Ed. Ranjit Kumar, second edition. Sage publications, 2005, p.332
Périodiques et d`autres ressources d`information
LLU fundamentālās bibliotēkas datubāzes https://llufb.llu.lv/lv/datubazes-un-katalogi/e-zurnali-un-e-gramatas-arpus-llu-tikla-ezproxy
Codex Alimentarius
http://www.fao.org/fao-who-codexalimentarius/codex-texts/en/ Databases: SCOPUS, Web of Science, ScienceDirect. Journals - Critical Reviews in Food Science and Technology, Food Chemistry, Trends in Food Science and Technology, Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety.