Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Kurstitel
Kurs-Code PārZ4009
Kreditpunkte (ECTS) 15
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) 405
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) 405
Bestätigt am (Datum) 12/10/2011
 
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)
, Dace Kļava
, Zanda Krūma

Vorkenntnisse
PārZ3079,
PārZP030,
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen
Metodiskie norādījumi http://www.ptf.llu.lv/sites/ptf/files/2017-04/MET%20NOR%20bakalaura%20darbam_2015_gala%20variants.pdf
Noformēšanas noteikumi http://ptf.llu.lv/sites/ptf/files/2021-02/Noformesanas_noteikumi_2020_PTF.pdf
Zinātniskā rakstīšana un pētījumu rezultātu izplatīšana Red. Red. Martinsone K., Pipere A., 2019, RSU, 311 lpp.
Pētniecība: teorija un prakse. Red. Martinsone K., Pipere A., Kamerade D. 2016, Raka, 546 lpp.
Marder M.P. Research methods for Science. Cambridge University Press, 2011, p. 227.
Weiterfuhrende Literatur
Research methodology. Ed. Ranjit Kumar, second edition. Sage publications, 2005, p.332
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften
LLU fundamentālās bibliotēkas datubāzes https://llufb.llu.lv/lv/datubazes-un-katalogi/e-zurnali-un-e-gramatas-arpus-llu-tikla-ezproxy
Codex Alimentarius
http://www.fao.org/fao-who-codexalimentarius/codex-texts/en/ Databases: SCOPUS, Web of Science, ScienceDirect. Journals - Critical Reviews in Food Science and Technology, Food Chemistry, Trends in Food Science and Technology, Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety.