Statuss(Aktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Titre du cours | |
Code du cours | PārZ3071 |
Crédits (ECTS) | 4.5 |
La quantité totale d'heures en classe | 121.5 |
Nombre de conferences | 16 |
Nombre de travaux pratiques et des séminaires | 32 |
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant | 72 |
Date de l'approbation du cours | 22/04/2015 |
Auteurs du cours | |
, Rita Riekstiņa-Dolģe , Gita Krūmiņa-Zemture |
|
Connaissances de base | |
Ekon3115, VadZ2043, VadZ3038, |
|
Manuels | |
1.Ēdināšnas uzņēmumu vadītāja rokasgrāmata. [Skatīts 09.09.2019.]. Pieejams: https://llufb.llu.lv/LLUgramatas/PTF/Edinasanas_uzn_vad_rokasgramata.pdf
2. Scanlon N.L. Catering management. Hoboken, New Jersey : Wiley, 2013. 262 p. 3. Lake N., Hekī K. Klientu apkalpošanas rokasgrāmata. Rīga: Lietišķās informācijas dienests, 2005. 216 lpp. 4. Rokasgrāmata ēdināšanas uzņēmumu vadītājiem. I. Millere, L. Medne, R.Riekstiņa-Dolģe u.c. Sastādījusi I. Millere. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2017. 254 lpp. 5. Jacquelyn L. Start your own restaurant and more: pizzeria, coffeehouse, deli, bakery, catering business, Entrepreneur Press and Jacqueline 3rd ed. - Entrepreneur Press, 2009. 6. Walker, John R., The restaurant: from concept to operation, 7th edition. - Hoboken, New Jersey, 2014. |
|
Ouvrages supplémentaires | |
1.Barrows C. W., Powers T. Introduction to Management in the Hospitality Industry. 7th ed. Hoboken, NJ: John Wiley & Sons, 2008. 576 p.
2.Blija A., Īriste S., Zepa I. Higiēnas praktikums ēdināšanas uzņēmumiem. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2007. 79 lpp. 3.Cīpa V., Šulce A. Ēdināšanas uzņēmuma aprīkojums. Rīga: Jumava, 2011. 92 lpp. |
|
Périodiques et d`autres ressources d`information | |
www.sciencedirect.com
https://www.foodserviceequipmentjournal.com/ https://www.restaurantbusinessonline.com/ |