Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Kurstitel
Kurs-Code PārZ3071
Kreditpunkte (ECTS) 4.5
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) 121.5
Vorlesungen (Stundenzahl) 16
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge 32
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) 72
Bestätigt am (Datum) 22/04/2015
 
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)
, Rita Riekstiņa-Dolģe
, Gita Krūmiņa-Zemture

Vorkenntnisse
Ekon3115,
VadZ2043,
VadZ3038,
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen
1.Ēdināšnas uzņēmumu vadītāja rokasgrāmata. [Skatīts 09.09.2019.]. Pieejams: https://llufb.llu.lv/LLUgramatas/PTF/Edinasanas_uzn_vad_rokasgramata.pdf
2. Scanlon N.L. Catering management. Hoboken, New Jersey : Wiley, 2013. 262 p.
3. Lake N., Hekī K. Klientu apkalpošanas rokasgrāmata. Rīga: Lietišķās informācijas dienests, 2005. 216 lpp.
4. Rokasgrāmata ēdināšanas uzņēmumu vadītājiem. I. Millere, L. Medne, R.Riekstiņa-Dolģe u.c. Sastādījusi I. Millere. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2017. 254 lpp.
5. Jacquelyn L. Start your own restaurant and more: pizzeria, coffeehouse, deli, bakery, catering business, Entrepreneur Press and Jacqueline 3rd ed. - Entrepreneur Press, 2009. 6. Walker, John R., The restaurant: from concept to operation, 7th edition. - Hoboken, New Jersey, 2014.
Weiterfuhrende Literatur
1.Barrows C. W., Powers T. Introduction to Management in the Hospitality Industry. 7th ed. Hoboken, NJ: John Wiley & Sons, 2008. 576 p.
2.Blija A., Īriste S., Zepa I. Higiēnas praktikums ēdināšanas uzņēmumiem. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2007. 79 lpp. 3.Cīpa V., Šulce A. Ēdināšanas uzņēmuma aprīkojums. Rīga: Jumava, 2011. 92 lpp.
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften
www.sciencedirect.com
https://www.foodserviceequipmentjournal.com/ https://www.restaurantbusinessonline.com/