Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Neaktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Kurstitel
Kurs-Code PārZ3066
Kreditpunkte (ECTS) 3.75
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) 101.25
Vorlesungen (Stundenzahl) 16
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge 24
Bestätigt am (Datum) 19/02/2014
 
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)
, Ingrīda Millere

Vorkenntnisse
Citi2031,
Ekon3075,
PārZ2005,
PārZ2006,
PārZ2011,
PārZ2031,
PārZ2052,
PārZ3024,
PārZ3055,
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen
1. Baraban R.S., Durocher J.F. Succesful restaurant design. 3rd ed. Hoboken, New Jersey: John Wiley & Sons, 2010. 304 p.
2. Rokasgrāmata ēdināšanas uzņēmumu vadītājiem I. Millere, L. Medne, R.Riekstiņa-Dolģe u.c. Sastādījusi I. Millere. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2007. 176 lpp.
3. Vārna J. Ražošanas organizēšana. Rīga: Valters un Rapa, 2004. 295 lpp. 4. Walker J. R. The restaurant: from concept to operation. Hoboken, New Jersey: John Wiley & Sons, 2007. 493 p.
Weiterfuhrende Literatur
1. Ruciņš M. Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu iekārtas. Mācību līdzeklis. Jelgava: LLU, 2001. 918 lpp.
2. Zvirbule-Bērziņa A. Ražošanas menedžments. Rīga: Biznesa augstskola Turība, 2006. 152 lpp. 3. Zvirbule-Bērziņa A., Mihejeva L., Auziņa A. Plānošanas un ražošanas procesa organizēšanas pamatprincipi. Rīga: Biznesa augstskola Turība, 2004. 144 lpp.
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften
1. Kvalitāte : žurnāls par kvalitāti un kvalitātes vadīšanu. Rīga : Latvijas Kvalitātes asociācija. ISSN: 1407-7671 2. Гостиница и ресторан : бизнес и управление = Hotel & restaurant: business and management : журнал для профессионалов. Москва: Международная ассоциация гостиниц и ресторанов (IH&RA).