Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Neaktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Kurstitel
Kurs-Code PārZ3063
Kreditpunkte (ECTS) 3
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) 81
Vorlesungen (Stundenzahl) 24
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge 8
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) 49
 
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)
, Viesturs Rozenbergs

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen
1. Aulika, B.Uztura higiēna. - Rīga : AML/RSU Darba un vides veselības institūts, 2001. 124 lpp.
2. Melgalve, Ināra.Pārtikas produktu prečzinība. - Rīga: Zvaigzne, 1987. 206, [1] lpp.
3. Zariņš Z., Neimane L. Uztura mācība. - Rīga: Rasa ABC, 2002. 415 lpp. 4. Brūvere, Līvija.Pārtikas produktu prečzinība: [mācību līdzeklis] / Līvija Brūvere . 1. daļa. Rīga : Biznesa augstskola Turība, 2000. 219 lpp.
Weiterfuhrende Literatur
1. Павлоцкая Л.Ф., Дуденко Н.В., Эйдельман М.М. Физиология питания : [Учебник для студентов вузов...] / Москва : Высшая школа, 1989. 368 с.
2. Uztura mācība / L. Žihares red. Rīga : Zvaigzne, 1975. 428 lpp.
3. Encyclopedia of human nutrition / edited by M. J. Sadler, J. J. Strain, B. Caballero . Vol. 2 , E-M. San Diego [etc.] : Academic Press, 1999. XLIX p., p. 617-1289 4. Modern nutrition in health and disease / edited by Maurice E.Shils, James A.Olson, Moshe Shike . Baltimore etc. : Williams & Wilkins, 10th ed., 2006. - 2060 p.
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften
1. Veselība: populārzinātnisks žurnāls ģimenei. Rīga : Aģentūra Agro apgāds.