Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Neaktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Kurstitel
Kurs-Code Medi3001
Kreditpunkte (ECTS) 3.75
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) 101.25
Vorlesungen (Stundenzahl) 32
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge 8
Bestätigt am (Datum) 12/10/2011
 
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)
, Viesturs Rozenbergs
, Imants Atis Skrupskis

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen
1. Aulika, B.Uztura higiēna. - Rīga : AML/RSU Darba un vides veselības institūts, 2001. 124 lpp.
2. Rozenbergs V. Uztura mācība. – Jelgava, LLU, 2008. 136 lpp. 3. Zariņš Z., Neimane L. Uztura mācība 5., pārstrād. un papild. izd. Rīga : LU Akadēmiskais apgāds, c2009 464 lpp. ; 28 cm. ISBN 9789984450742
Weiterfuhrende Literatur
. Kauliņš U. u.c. Uztura fizioloģiskā vērtība.- Jelgava: LLU, 2000. 181 lpp.
2. Rozenbergs V. Ēšanas traucējumi. Jelgava: LLU, 2003. 58 lpp. 3. Skrupskis I. Racionāls uzturs. Lekcija. Jelgava, LLU, 2002. 23 lpp.
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften
1. Food Quality and Preference. [tiešsaiste]. Published by Elsevier Science. ISSN: 0950-3293. [skatīts 24.05.2011.] Pieejams ScienceDirect datubāzē: http://www.sciencedirect.com/science/journal/09503293
2. Veselība: populārzinātnisks žurnāls ģimenei. Rīga: Aģentūra Agro apgāds. ISSN 1407-804X. 3. Good food. 1 (1989)- London : BBC Worldwide Publishing, 1989- sēj. : il. ISSN 0957-588X.