Statuss(Neaktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Hазвание курса | |
Код курса | Medi3001 |
Кредитные пункты (ECTS) | 3.75 |
Общее количество часов | 101.25 |
Kоличество часов лекций | 32 |
Kоличество часов семинаров и практических занятий | 8 |
Дата утвеждения курса | 12/10/2011 |
Разработчик курса | |
, Viesturs Rozenbergs , Imants Atis Skrupskis |
|
6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Учебная литературa | |
1. Aulika, B.Uztura higiēna. - Rīga : AML/RSU Darba un vides veselības institūts, 2001. 124 lpp.
2. Rozenbergs V. Uztura mācība. – Jelgava, LLU, 2008. 136 lpp. 3. Zariņš Z., Neimane L. Uztura mācība 5., pārstrād. un papild. izd. Rīga : LU Akadēmiskais apgāds, c2009 464 lpp. ; 28 cm. ISBN 9789984450742 |
|
Дополнительная литература | |
. Kauliņš U. u.c. Uztura fizioloģiskā vērtība.- Jelgava: LLU, 2000. 181 lpp.
2. Rozenbergs V. Ēšanas traucējumi. Jelgava: LLU, 2003. 58 lpp. 3. Skrupskis I. Racionāls uzturs. Lekcija. Jelgava, LLU, 2002. 23 lpp. |
|
Периодика и другие источники информации | |
1. Food Quality and Preference. [tiešsaiste]. Published by Elsevier Science. ISSN: 0950-3293. [skatīts 24.05.2011.] Pieejams ScienceDirect datubāzē: http://www.sciencedirect.com/science/journal/09503293
2. Veselība: populārzinātnisks žurnāls ģimenei. Rīga: Aģentūra Agro apgāds. ISSN 1407-804X. 3. Good food. 1 (1989)- London : BBC Worldwide Publishing, 1989- sēj. : il. ISSN 0957-588X. |