Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Neaktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Titre du cours
Code du cours LauZ4162
Crédits (ECTS) 3
La quantité totale d'heures en classe 81
Nombre de conferences 16
Nombre des travaux du laboratoire 16
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant 49
Date de l'approbation du cours 14/09/2011
 
Auteurs du cours
, Jeļena Zagorska
, Lilija Markeviča

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Manuels
1. Ciproviča I., Ozola L. (2002). Piena pārstrādes tehnoloģija. – Jelgava: LLU PTF, –247 lpp.
2. Kārkliņa D., Ciproviča I. (2008). Pārtikas produktu tehnoloģija. Latvijas Universitāte, – 93.lpp.
3. Kārkliņa D., Ciproviča I., Beitane I. (2008). Pārtikas produkti ar funkcionālajām sastāvdaļām. Jelgava, 31-33 lpp. 4. Алехина Л.Т., Болъшакова. А.С. (1998). Технология мяса и мясопродуктов. – М. : Агропромиздат, – 576 с.
Ouvrages supplémentaires
1. Likumi: [Elektroniskais resurss]. – Tiešsaites pakalpojums. – Pieejas veids „tīmeklis” WWW.URL: www.likumi.lv 2. Govs šķirnes: [Elektroniskais resurss]. – Tiešsaites pakalpojums. – Pieejas veids „tīmeklis” WWW.URL: http://www.ldc.gov.lv/v/lv/ciltsdarbs/parraudziba/piena/govis/Hol.doc
Périodiques et d`autres ressources d`information
1. Praktiskais latvietis. Praktiskais Latvietis. Rīga : Lauku Avīze. ISSN 1407-3358.
2. Internation Dairy Journal. ISSN: 0958-6946 Imprint: ELSEVIER 3. Agrotops. AgroTops. Rīga: Aģentūra Agro apgāds. ISSN 1407-5164.