Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Neaktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Kurstitel
Kurs-Code Citi3042
Kreditpunkte (ECTS) 4.5
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) 121.5
Vorlesungen (Stundenzahl) 16
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge 16
Arbeit im Labor (Stundenzahl) 16
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) 72
Bestätigt am (Datum) 12/10/2011
 
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)
, Sandra Īriste

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen
1. Aaltonen T., Hopsu L., Huilaja E. Cleaning manual. Finland: Vihti, 1998. 239 p.
2. Casado M. Housekeeping management. New York: Wiley, 2000. 290 p.
3. Jones T. Professional Management of Housekeeping Operations. New Jersey: John Wiley&Sons, 2007. 477 p. 4. O’Fallon M., Rutherford D. Hotel Management and Operations. New Jersey: John Wiley&Sons, 2011. 494 p.
Weiterfuhrende Literatur
1. Gavrilenko E. Sanitārija un higiēna pārtikas aprites uzņēmumos. Rīga: Turība, 2003. 111 lpp.
2. Ruciņš M. Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu iekārtas. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2001. 918 lpp. 3. Zeibote I. Mazgāšanas, tīrīšanas un kopšanas darbi virtuvē. Rīga: Latvijas Lauksaimniecības konsultāciju un izglītības atbalsta centrs, 1997. 114 lpp.
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften
1. Hotel und Tourismus Revue [tiešsaiste] [skatīts 04.11.2011.]. Pieejams: http://www.htr.ch/
2. Journal of Tourism Consumption and Practice [tiešsaiste] [skatīts 04.11.2011.]. Pieejams: http://www.library.uq.edu.au/blogs/bte/2009/03/30/journal-tourism-consumption-and-practice 3. Ilustrētā Zinātne Rīga : Mediju grupa TOPS. ISSN 1691-256X.