Code du cours PārZ5030
Crédits 4.50
La quantité totale d'heures en classe120
Nombre de conferences12
Nombre de travaux pratiques et des séminaires24
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant84
Date de l'approbation du cours14.02.2017
1. Dukaļska L., Muižniece-Brasava S. Progresīvās iepakojuma tehnoloģijas pārtikas industrijā. Jelgava, LLU, 2012. 192 lpp. Ir LLU FB 30 eks.
2. Dukaļska L. Pārtikas produktu iepakošanas tehnoloģija. Jelgava: LLU PTF, 2003. 670 lpp. Ir LLU FB 125 eks.
3. Robertson G.L. Food Packaging: Principles and Practice. 3rd Edition. CRC Press, 2012. 733 p. Nav LLU FB. IR LNB 2013.g.
4. Helstrom D., Olsoon A. Managing Packaging Design for Sustainable Development: A Compass for Strategic Directions. Chichester, UK: Wiley. 2017. 240 p. Nav LLU FB.
5. Waldron KW. Handbook of Waste Management and Co-Product Recovery in Food Processing. vol 2. Woodhead Publishing.2009. 680 p.
1. Dukaļska L., Muižniece-Brasava S. Biodegradējamie iepakošanas materiāli pārtikas industrijā. Jelgava: LLU, 2008. 104 lpp. Ir LLU FB 205 eks.
2. Klimchuk MR., Krasovec SA. Packaging Design: Successful Product Branding From Concept to Shelf 2nd Edition. Hoboken: John Wiley & Sons. 2012. 246 p. Nav LLU FB, ir LNB
3. Belvedere V., Grando A. Sustainable Operations and Supply Chain Management (Wiley Series in Operations Research and Management Science) 1st Edition. Hoboken: John Wiley & Sons. 2012. 228 p. Nav lielākajās b-kās
4. Grant D.B., Trautrims A., Wong C.Y. Sustainable Logistics and Supply Chain Management. Kogan Page. 2015. 256 p. Nav lielākajās b-kās
1. The magazine Tara i upakovka [tiešsaiste]. [Skatīts 16.09.2019.] . Pieejams: http://www.magpack.ru/en/win/soderj.html
2. Bioplastic Magazine [tiešsaiste]. [Skatīts 17.09.2019.] . Pieejams: https://www.bioplasticsmagazine.com/en/index.php
3. The European Organization for Packaging and the Environment [tiešsaiste]. [Skatīts 16.09.2019.]. Pieejams: https://europen-packaging.eu/about-us.html