Code du cours PārZ4051
Crédits 3
La quantité totale d'heures en classe81
Nombre de travaux pratiques et des séminaires8
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant73
Date de l'approbation du cours20.02.2013
1. Ozola L., Ciproviča I. Piena pārstrādes tehnoloģija. Jelgava: LLU, 2002. 248 lpp.
2. Pārtikas rūpniecības tehnoloģiskās iekārtas. L. Dukaļskas redakcijā, Jelgava: LLU, 2000. 524 lpp.
3. Kunkulberga D., Segliņš V. Maizes ražošanas tehnoloģija. Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Rīga: RTU izdevniecība, 289 lpp.
4. Metodiskie norādījumi kursa darbu, diplomprojekta, bakalaura darba un zinātnisko darbu izstrādei. Autoru kolektīvs I. Ciprovičas vadībā. Jelgava: LLU PTF, 2004. 49 lpp.
1. Cheese: chemistry, physics and microbiology. Ed. by P. F. Fox et al. Amsterdam: Elsevier: Academic Press, 2004. Vol.1. and 2.
2. Girard J.P. Technology of meat products. Ellis Horwood, 1992. 273 p.
1. Maizes Avīze. Rīga: Lauku Avīze, 2002. 62 lpp. Lauku avīzes tematiskā avīze, 1 (65).
2. Journal of Dairy Science . Published by American Dairy Science Association. ISSN (printed): 0022-0302. ISSN (electronic): 1525-3198.