Kurs-Code PārZ4051

Kreditpunkte 3

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)81

Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge8

Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)73

Bestätigt am (Datum)20.02.2013

Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)

author

Tatjana Ķince

author

Ilga Gedrovica

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Ozola L., Ciproviča I. Piena pārstrādes tehnoloģija. Jelgava: LLU, 2002. 248 lpp.
2. Pārtikas rūpniecības tehnoloģiskās iekārtas. L. Dukaļskas redakcijā, Jelgava: LLU, 2000. 524 lpp.
3. Kunkulberga D., Segliņš V. Maizes ražošanas tehnoloģija. Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Rīga: RTU izdevniecība, 289 lpp.
4. Metodiskie norādījumi kursa darbu, diplomprojekta, bakalaura darba un zinātnisko darbu izstrādei. Autoru kolektīvs I. Ciprovičas vadībā. Jelgava: LLU PTF, 2004. 49 lpp.

Weiterfuhrende Literatur

1. Cheese: chemistry, physics and microbiology. Ed. by P. F. Fox et al. Amsterdam: Elsevier: Academic Press, 2004. Vol.1. and 2.
2. Girard J.P. Technology of meat products. Ellis Horwood, 1992. 273 p.

Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften

1. Maizes Avīze. Rīga: Lauku Avīze, 2002. 62 lpp. Lauku avīzes tematiskā avīze, 1 (65).
2. Journal of Dairy Science . Published by American Dairy Science Association. ISSN (printed): 0022-0302. ISSN (electronic): 1525-3198.