Code du cours PārZ4021

Crédits 2.25

La quantité totale d'heures en classe60

Nombre de conferences16

Nombre de travaux pratiques et des séminaires8

Date de l'approbation du cours12.10.2011

Auteur du cours

author

Anita Blija

Manuels

1. Andres Vasconcellos J. Quality Assurance in the Food Industry. Chapman & Hall, 2003. 370 p.
2. Quality management in food chains. Edited by: L.Theuvsen.et al.. Wageningen :Wageningen Academic Publishers, 2007. 509 p.
3. Kvalitātes vadības sistēma. Rīga: “Biznesa partneri, 2002. 1. un 2.daļa.
4. Leilands J. Kvalitātes vadības sistēmas: jaunā ISO 9001:2008 standarta prasību skaidrojums. Rīga, Latvijas Vēstnesis, 2009. 176 lpp.

Ouvrages supplémentaires

1. Food safety risk analysis :a guide for national food safety authorities. Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. Rome: FAO :WHO, 2006 102 p. Pieejams: ftp://ftp.fao.org/docrep/fao/009/a0822e/a0822e00.pdf
2. Alli Inteaz. Food quality assurance :principles and practices I.Alli, B.Raton etc. CRC Press, 2004. 151 p.
3. Neyts K., Vermeiren L., Devlieghere F., Devebere J. Good Manufacturing Practice and HACCP. Ghent University, Belgium, 2000.

Périodiques et d`autres ressources d`information

1. Kvalitāte :žurnāls par kvalitāti un kvalitātes vadīšanu Rīga: Latvijas Kvalitātes asociācija. ISSN 1407-7671
2. Journal of Food Protection. Published by Allen Press Online Publishing. ISSN: 0362-028X
3. Lebensmitteltechnik: offizielles Organ des Bundes Deutscher Lebensmitteltechnologen e.V. ISSN: 0047-4290