Код курса PārZ3093
Кредитные пункты 7.50
Общее количество часов200
Kоличество часов лекций24
Kоличество часов семинаров и практических занятий8
æоличество лабораторных работ48
Количество часов самостоятельной работы студента120
Дата утвеждения курса24.02.2021
PārZ2051,
PārZ2052,
PārZ3017,
1. Gavriļenko E. Ēdienu gatavošanas tehnoloģija. Rīga: Bizensa augstskola Turība, 2006. 195 lpp.
2. Morozovs A. Pārtikas ķīmija: mācību materiāls. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2008. 207 lpp.
3. Rokasgrāmata pavāriem: metodiskais materiāls. Autoru kolektīvs: G. Skudra ... u.c. Jelgava: LLU, 2007. 176 lpp.
1. Ēdināšanas uzņēmumu vadītāja rokasgrāmata. Redaktore I. Millere. Jelgava: LLU, 2017. 254 lp. 1 tiešsaistes resurss. E-grāmata (PDF). Resurss pieejams tiešsaistē: http://llufb.llu.lv/LLUgramatas/PTF/Edinasanas_uzn_vad_rokasgramata.pdf
2. Kursīte J. Virtuves vārdene. Rīga: Rundas, 2012. 992 lpp.
3. Scanlon N. L. Catering management. New Jersey: Wiley, 2013. 262 p.
4. Vietējo Pārtikas ķēžu pārstrukturizēšana un noturības stiprināšana krīzes un pēc krīzes laikā Latvijā. Zinātniskā monogrāfija. Četru nedēļu pārtikas paku modelis siltu pusdienu pagatavošanai mājās krīzes apstākļos un ārpusskolas aktivitātēs pēckrīzes laikā. Jelgava: 2021. 3.,4.,5. nodaļa. 349.-431. lpp.
1. Labas higiēnas prakses vadlīnijas atklāta tipa ēdināšanas uzņēmumiem. 2015. [Tiešsaiste] [Skatīts 29.03.2021.]
Pieejams: https://www.zm.gov.lv/partika/statiskas-lapas/partikas-higiena?nid=650#jump
2. International Journal of Gastronomy and Food Science ISSN: 1878-450X [Tiešsaiste] [Skatīts 29.03.2021.] Pieejams: https://www.sciencedirect.com/journal/international-journal-of-gastronomy-and-food-science