Kurs-Code PārZ2023
Kreditpunkte 4.50
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)120
Vorlesungen (Stundenzahl)16
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge20
Arbeit im Labor (Stundenzahl)12
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)72
Bestätigt am (Datum)22.02.2022
Ķīmi3017,
PārZ3092,
PārZ3093,
1. Cipa V., Šulce A. Ēdināšanas uzņēmuma aprīkojums. Rīga: Jumava, 2011. 94 lpp.
2. Bidzāne S. Ēdināšanas uzņēmumu aprīkojums: mācību līdzeklis. Rīga: Jumava, 2000. 112 lpp.
3. Ruciņš M. Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu iekārtas. No idejas līdz tās realizēšanai. Mācību līdzeklis. Jelgava: LLU, 2001. 918 lpp.
4. Ruciņš M. Profesionālās lielvirtuvju iekārtas: mācību līdzeklis [elektroniskais resurss]. Rīga: Horizonts, 2001.
5. Galoburda R. Mājsaimniecības tehnika: mācību līdzeklis. Rīga: LR Zemkopības m-jas Mācību metodiskais centrs, 1996. 220 lpp.
1. Jacquelyn L. Start your own restaurant and more: pizzeria, coffeehouse, deli, bakery, catering business. [Irvine, Calif.]: Entrepreneur Press, 2009. 274 p.
2. Baraban R.S. Durocher J.F. Successful restaurant design. 3rd ed. Hoboken, New Jersey: John Wiley & Sons, 2010. 304 p.
3. Katsigris C., Thomas C. Design and equipment for restaurant and foodservice: a management view. New York: John Wiley&Sons, 2006. 560 p.
4. Plunket D., Reid O. Detail in contemporary bar and restaurant design. London: Laurence King Publishing, 2013. 192 p.
1. Rokasgrāmata ēdināšanas uzņēmumu vadītājiem
I. Millere, L. Medne, R. Riekstiņa-Dolģe u.c. Sastādījusi I. Millere. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2007. 176 lpp.
2. Mūsmājas. ISSN 1407-0995.