Kurs-Code PārZ2023

Kreditpunkte 4.50

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)120

Vorlesungen (Stundenzahl)16

Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge20

Arbeit im Labor (Stundenzahl)12

Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)72

Bestätigt am (Datum)22.02.2022

Vorkenntnisse

Ķīmi3017,

PārZ3092,

PārZ3093,

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Cipa V., Šulce A. Ēdināšanas uzņēmuma aprīkojums. Rīga: Jumava, 2011. 94 lpp.
2. Bidzāne S. Ēdināšanas uzņēmumu aprīkojums: mācību līdzeklis. Rīga: Jumava, 2000. 112 lpp.
3. Ruciņš M. Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu iekārtas. No idejas līdz tās realizēšanai. Mācību līdzeklis. Jelgava: LLU, 2001. 918 lpp.
4. Ruciņš M. Profesionālās lielvirtuvju iekārtas: mācību līdzeklis [elektroniskais resurss]. Rīga: Horizonts, 2001.
5. Galoburda R. Mājsaimniecības tehnika: mācību līdzeklis. Rīga: LR Zemkopības m-jas Mācību metodiskais centrs, 1996. 220 lpp.

Weiterfuhrende Literatur

1. Jacquelyn L. Start your own restaurant and more: pizzeria, coffeehouse, deli, bakery, catering business. [Irvine, Calif.]: Entrepreneur Press, 2009. 274 p.
2. Baraban R.S. Durocher J.F. Successful restaurant design. 3rd ed. Hoboken, New Jersey: John Wiley & Sons, 2010. 304 p.
3. Katsigris C., Thomas C. Design and equipment for restaurant and foodservice: a management view. New York: John Wiley&Sons, 2006. 560 p.
4. Plunket D., Reid O. Detail in contemporary bar and restaurant design. London: Laurence King Publishing, 2013. 192 p.

Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften

1. Rokasgrāmata ēdināšanas uzņēmumu vadītājiem
I. Millere, L. Medne, R. Riekstiņa-Dolģe u.c. Sastādījusi I. Millere. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2007. 176 lpp.
2. Mūsmājas. ISSN 1407-0995.