Kurs-Code PārZ1015
Kreditpunkte 2
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)80
Vorlesungen (Stundenzahl)16
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge16
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)48
Bestätigt am (Datum)21.03.2018
PārZ1013,
PārZ1014,
1. Theuvsen L. (ed.) Quality Management in Food Chains. Wageningen: Wageningen Academic Publishers, 2007. 509 p.
2. Schmidt R. H. Food safety handbook. Hoboken, New Jersey, 2003. 850 p.
3. Kvalitātes pārvaldības sistēmas. Pamatprincipi un terminu vārdnīca: LVS EN ISO 9000:2015
4. Blija A. Pārtikas un uztura kvalitāte un drošums. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2007. 104 lpp.
1. Quality systems and standards for a competitive edge. J. Luis Guasch ... [et al.]. Washington, D.C.: World Bank, c2007. 289 p.
2. Kvalitātes pārvaldības sistēmas. Prasības: LVS EN ISO 9001:2015.
3. Ioannis S.A. HACCP and ISO 22000: Application to Foods of Animal Origin. Chichester, U.K., Ames, Iowa: Wiley-Blackwell, 2009. 549 p.
1. Nozaru labas higiēnas un labas ražošanas prakses vadlīnijas. Pieejams https://www.zm.gov.lv/partika
2. International Journal of Food Safety, Nutrition and Public Health. [tiešsaiste] [skatīts: 26.03.2018.] Pieejams: https://www.inderscienceonline.com
3. Journal of Food Quality. Pieejams: https://onlinelibrary.wiley.com Pieejams datubāzē Wiley Online Library LLU tīklā kā arī izmantojot LLU IS lietotājkontu https://onlinelibrary.wiley.com/journal/17454557 ISSN (electronic):1745-4557