Code du cours LauZ4098

Crédits 1.50

La quantité totale d'heures en classe40

La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant40

Date de l'approbation du cours26.02.2019

Auteur du cours

author

Lilija Degola

Connaissances de base

LauZ2052,

LauZ3145,

Vete2023,

Le cours remplacé

LauZK004 [GLAUK004]

Manuels

1. Osītis U. Dzīvnieku ēdināšana kompleksā skatījumā. Ozolnieki, 2004. 363 lpp. Ir LLU FB 10 eks.
2. Osītis U. Barības līdzekļu novērtēšana atgremotāju ēdināšanā. Jelgava: LLKC, 1998. 102 lpp. Ir LLU FB 85 eks.
3. Osītis U. Lauksaimniecības dzīvnieku ēdināšanas praktikums. Rīga: Zvaigzne, 1987. 211 lpp. Ir LLU FB 153 eks.
4. Latvietis J., Sprūžs J., Osītis U. Normējošie kritēriji un kvalitātes prasības kombinētās spēkbarības gatavošanai. Jelgava: LLU,1998. 28 lpp. Ir LLU FB 5 eks.
5. Latvietis J. Lopbarības katalogs. Rīga: Latvijas Zinību biedrība, 1996. 85 lpp. Ir LLU FB 24 eks.
6. Degola. L.,Trūpa A., Aplociņa E. Lopbarības ķīmiskās analīzes un sagremojamība. Jelgava: SIA Drukātava, 2016. 52 lpp. ISBN 978-9984-48-219-4Ir LLU FB 13 eks.
7. Osītis U. Zirgu ēdināšana. Jelgava: Proventus Farms Pluss, 2007. 289 lpp. Ir LLU FB ~100 eks
8. Osītis U. Gaļas liellopu ēdināšana. Jelgava: LLU, 2000. 47. lpp. Ir LLU FB 54 eks.

Ouvrages supplémentaires

1. Latvietis J. Lopbarība. SIA Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs. Ozolnieki, 2013. 308 lpp. ISBN 978-9984-48-096-1 Ir LLU FB 55eks.
2. Lopbarības analīžu rezultātu apkopojums. SIA Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs. Ozolnieki, 2013. 47 lpp. Ir LLU FB 1 eks.
3. Minerālvielas liellopiem. SIA Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs. Ozolnieki, 2016. 35 lpp. Ir LLU FB 1 eks.
4. Studiju darbu noformēšanas noteikumi. http://www.lf.llu.lv/sites/lf/files/2018-01/Stud_darbu%20noformejums_2016-1.pdf
5. NRC Nutrient requirements of swine. 11th rev.ed. Washington: The National Academies Press, 2012. 400 p https://www.nap.edu/catalog/13298/nutrient-requirements-of-swine-eleventh-revised-edition
6. Patience J.F., Thacker P.A., de Lange C.F.M. Swine nutrition guide. 2nd edition. Canada: Published by Prairie Swine Centre Inc., 1995. 274 p. http://www.prairieswine.com/publications-psc/pdf-sng/PREFACE.PDF

Périodiques et d`autres ressources d`information

1. Saimnieks LV. Rīga: TEE BIO, 2004- ISSN 1691-1598.
2. AgroTops. Rīga: Aģentūra Agro apgāds. ISSN 1407-5164.
3. Journal of Animal Science, American Society of Animal Science. Print ISSN 0021-8812, Online ISSN 1525-3163