Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte
Doktorantūras skola
Pārtikas zinātne Doktora
Programmas direktors: Inga Ciproviča
Akreditēts: 14/12/2022-15/12/2028 Licenzēts: 25/11/2009-15/12/2028
2.2. Galvenā(-s) studiju joma(-s)
4.2. Programmas prasības (kvalifikācijas iegūšanas nosacījumi utt.)
- Spēj padziļināti izprast aktuālās problēmas un galvenās atziņas pārtikas zinātnē, pārvaldīt pētījumu metodoloģiju un modernās pētniecības metodes pārtikas zinātnē; spēj patstāvīgi izvērtēt un izvēlēties zinātniskajiem pētījumiem atbilstošas metodes, veikt teorētisko materiālu analīzi un praktiskus pētījumus pārtikas zinātnē, attīstīt jaunas idejas un īstenot tās praksē; spēj starptautiski prezentēt un sagatavot iegūto pētījumu rezultātus publicēšanai, komunicēt ar citiem zinātniekiem un sabiedrību par pārtikas zinātnes jautājumiem; spēj kritiski vērtēt un analizēt pētījumos iegūtos rezultātus un izvirzīt jaunas idejas, spēj sagatavot, īstenot un vadīt zinātniskus projektus, tai skaitā starptautiskos.
Kredītpunktu sadalījums pa semestriem un daļām (A-obligātā, B-specializācijas izvēle, C-brīvā izvēle)
Pilna laika
|
Daļa |
1-sem. |
3-sem. |
5-sem. |
Kopā |
B1 |
8 |
6 |
6 |
20 |
B3 |
32 |
34 |
34 |
100 |
Obligātā daļa |
|
|
|
0 |
Zinātniskais darbs |
|
|
|
0 |
Nepilna laika
|
Daļa |
1-sem. |
3-sem. |
5-sem. |
7-sem. |
Kopā |
B1 |
4 |
4 |
6 |
6 |
20 |
B3 |
26 |
26 |
24 |
24 |
100 |
Obligātā daļa |
|
|
|
|
0 |
Zinātniskais darbs |
|
|
|
|
0 |
2015.pavasara
2014.rudens
2014.pavasara
2013.rudens
2013.pavasara
Pilna laika