Atpakaļ

G0614 Pārtikas kvalitāte un inovācijas Bakalaura
Pilna laika
2-sem. 4-sem. 6-sem. 8-sem.
Pirmdiena Otrdiena Trešdiena Ceturtdiena Piektdiena Sestdiena Svētdiena
09.30-10.15 PārZ3079 Inovācijas pētniecībā B Lekcija
25.02.2022
Krūma Zanda
216. aud. (2. stāvs), LPTF, Rīgas 22
10.30-11.15 PārZ3079 Inovācijas pētniecībā B Lekcija
25.02.2022
Krūma Zanda
216. aud. (2. stāvs), LPTF, Rīgas 22
11.30-12.15 PārZ3079 Inovācijas pētniecībā B Lekcija
25.02.2022
Krūma Zanda
216. aud. (2. stāvs), LPTF, Rīgas 22
14.30-15.15 PārZ3079 Inovācijas pētniecībā B Lekcija
31.01.2022
14.02.2022
Krūma Zanda
216. aud. (2. stāvs), LPTF, Rīgas 22
15.30-16.15 PārZ3079 Inovācijas pētniecībā B Lekcija
31.01.2022
14.02.2022
Krūma Zanda
216. aud. (2. stāvs), LPTF, Rīgas 22
PārZ3079 Inovācijas pētniecībā B Lekcija
09.02.2022
Krūma Zanda
216. aud. (2. stāvs), LPTF, Rīgas 22
16.30-17.15 PārZ3079 Inovācijas pētniecībā B Lekcija
31.01.2022
14.02.2022
Krūma Zanda
216. aud. (2. stāvs), LPTF, Rīgas 22
PārZ3079 Inovācijas pētniecībā B Lekcija
09.02.2022
Krūma Zanda
216. aud. (2. stāvs), LPTF, Rīgas 22
17.30-18.15 PārZ3079 Inovācijas pētniecībā B Lekcija
09.02.2022
Krūma Zanda
216. aud. (2. stāvs), LPTF, Rīgas 22