Statuss(Aktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Titre du cours | |
Code du cours | PārZP022 |
Crédits (ECTS) | 4.5 |
La quantité totale d'heures en classe | 121.5 |
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant | 120 |
Date de l'approbation du cours | 12/01/2016 |
Auteurs du cours | |
, Jeļena Zagorska |
|
Connaissances de base | |
PārZP028, PārZP029, |
|
Le cours remplacé | |
PārZR005 [GPARR005] |
|
Manuels | |
1.Uzņēmumā esošā pieejamā informācija par jaunu produktu izstrādi.
2.Kampuse S., Kļava D., Ķince T., Muižniece–Brasava S., Straumīte E., Zagorska J. Metodiskie norādījumi prakšu īstenošanai pārtikas tehnoloģijas fakultātē LLU. Jelgava, 2020. 24 lpp. 3.Mitra, Jay. The business of innovation / Jay Mitra. 1st edition. Thousand Oaks, CA: SAGE Pub., 2017. pages cm ISBN 9781446210802 (alk. paper). |
|
Ouvrages supplémentaires | |
www.likumi.lv https://europa.eu/european-union/eu-law/legal-acts_en |