Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Kurstitel
Kurs-Code PārZ6021
Kreditpunkte (ECTS) 30
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) 810
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) 810
Bestätigt am (Datum) 19/02/2014
 
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)
, Tatjana Ķince
, Inga Ciproviča

Vorkenntnisse
Ķīmi5006,
Ķīmi6001,
PārZ5010,
PārZ5012,
PārZ5019,
PārZ5020,
PārZ5021,
PārZ5022,
PārZ5026,
PārZ5033,
PārZ6001,
PārZ6015,
PārZ6019,
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen
1.LLU mācībspēku un pētnieku publikācijas. Pieejams: https://llufb.llu.lv/lv/jaunumi/llu-macibspeku-un-petnieku-publikacijas
2.Rural Sustainability Research. Former: Proceedings of the Latvia University of Life Sciences and Technologies. Berlin: Sciendo. ISSN: 2256-0939. Pieejams: https://content.sciendo.com/configurable/contentpage/journals$002fplua$002fplua-overview.xml
3.Metodiskie norādījumi maģistra darba izstrādei pārtikas zinātnē. Autoru kolektīvs T.Ķinces vadībā. Jelgava: LLU PTF, 2020.
4.Noformēšanas vadlīnijas PTF studentu darbiem - http://www.ptf.llu.lv/sites/ptf/files/2021-02/Noformesanas_noteikumi_2020_PTF.pdf
Weiterfuhrende Literatur
1.Latvijas Lauksaimniecības universitātes nolikums par studiju noslēguma pārbaudījumiem. Pieejams: https://www.llu.lv/sites/default/files/2018-10/Studiju_nosleguma_parbaudijumi_2014_2018.pdf
2.Full-text scientific database. (Online) Peejams: http://www.sciencedirect.com/
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften
1.Baltic Conference on Food Science and Technology FOODBALT /Latvia University of Life Sciences and Technologies. Faculty of Food Technology. - Jelgava : LLU. ISSN 2255-9817 (online). DOI: 10.22616/FoodBalt
2.Research for rural development : international scientific conference proceedings / Latvia University of Life Sciences and Technologies. Jelgava, Latvia. ISSN 1691-4031 (print), ISSN 2255-923X (online). DOI: 10.22616/RRD. Pieejams: https://www2.llu.lv/research_conf/proceedings.htm
3.International Journal of Food Science & Technology. Online ISSN: 1365-2621.
4.International Journal of Food Properties. UK: Teyrol & Francis. (Online)