Statuss(Aktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Titre du cours | |
Code du cours | PārZ6019 |
Crédits (ECTS) | 3 |
La quantité totale d'heures en classe | 81 |
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant | 81 |
Date de l'approbation du cours | 12/10/2011 |
Auteurs du cours | |
, Evita Straumīte |
|
6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Manuels | |
Metodiskie norādījumi maģistra darba izstrādei pārtikas zinātnē. Autoru kolektīvs T.Ķinces vadībā. Jelgava: LLU PTF, 2020.
Noformēšanas vadlīnijas PTF studentu darbiem - http://www.ptf.llu.lv/sites/ptf/files/2021-02/Noformesanas_noteikumi_2020_PTF.pdf Van Emden, Joan, Writing for engineers / Joan van Emden and Lucinda Becker. Fourth edition. London : Palgrawe Macmillan, 2018. xi, pages 151. oyle, Jennifer. Writing a Science PhD / Jennifer Boyle and Scott Ramsay. London : Macmillan Education/Red Globe Press, 2019. xiii, pages 192. |
|
Ouvrages supplémentaires | |
1. LLU zinātniskie raksti Latvijas Lauksaimniecības universitātes Raksti. Latvijas Lauksaimniecības universitāte. ISSN 1407-4427.
2. Essentials of food science. V.A.Vaclavik, E.W.Christian. New York; Springer, 2008. 571 p. 3. Fundamental food microbiology. B.Ray, A.Bhunia. Boca Raton, FL: CRC Press, 2008. 492 p. 4. Functional foods and biotechnology. Edited by K.Shetty et al. Boca Raton.[etc]; CRC/Taylor&Francis, 2007. |
|
Périodiques et d`autres ressources d`information | |
1.sciencedirect.com
2.scopus.com |