Titre du cours |
|
Code du cours |
PārZ6009 |
Crédits (ECTS) |
3 |
La quantité totale d'heures en classe |
81 |
Nombre de conferences |
24 |
Nombre de travaux pratiques et des séminaires |
8 |
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant |
49 |
Date de l'approbation du cours |
17/02/2015 |
|
Auteurs du cours |
, Daina Kārkliņa
|
Connaissances de base |
Vete6018,
|
Manuels |
1.Kārkliņa D., Muižnieks I. Jaunā pārtika un ģenētiski modificētie organismi. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2008, 4.-46. lpp. 2. ĢMO – mīti un fakti. Rīga: Biedrība Zemes draugi, 2010. 26 lpp. 3.Food biotechnology [elektroniskais resurss] Edited by K. Shetty ... [et al.]. 2nd ed. New York: CRC Press/Taylor & Francis, 2006. 982 p. E-grāmata (Pieejama LLU tīklā) http://marc.crcnetbase.com/isbn/9781420027976 Ir LLU FB 1 eks |
Ouvrages supplémentaires |
1.CRC Press/Taylor & Francis e-grāmatas(Pieejama LLU tīklā) http://marc.crcnetbase.com 2.Ģenētiski modificēti organismi, kas maina pasauli. Ž. Ē. Seralini. Rīga: Jāņa Rozes apgāds, 2014. 173 lpp. |
Périodiques et d`autres ressources d`information |
AGORA - žurnāli lauksaimniecībā un saskarnozarēs (pārtikas zinātne, vides zinātne, mežkopība, augkopība, augsnes zinātne u.c.) |