Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Kurstitel
Kurs-Code PārZ5019
Kreditpunkte (ECTS) 3
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) 81
Vorlesungen (Stundenzahl) 8
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge 24
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) 49
Bestätigt am (Datum) 20/02/2013
 
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)
, Dace Kļava

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen
1. Innovation in food engineering [elektroniskais resurss] : new techniques and products / edited by Maria Laura Passos, Claudio P. Ribeiro. Boca Raton, Fla. : CRC Press, 2010. xxxiv, 721 p. : ill. Contemporary food engineering . Grāmata izdota arī iespiestā veidā. ISBN 9781420086072 (e-book : PDF)
2. Handbook of research on innovation and entrepreneurship / edited by David B. Audretsch ... [et al.]. Cheltenham, UK ;Northampton, MA : Edward Elgar ; c2011. xvi, 510 lpp. : il., diagr., sh., tab. ; 25 cm. ISBN 9781848440876 (hbk.)
Consumer-led food product development. Edited by Hal MacFie. Cambridge: Woodhead Publishing ;Boca Raton [etc.]: CRC Press, 2007. 613 p. 3. Gordon W. Fuller New Food Product Development: From Concept to Marketplace, Third Edition , CRC Press 2016. 508p.
Weiterfuhrende Literatur
1. Dent, Andrew Product design / Andrew H. Dent & Leslie Sherr. London : Thames & Hudson, 2014. 208 lpp. : ilustrācijas ; 24 cm. Material innovation . ISBN 9780500291290 (brošēts) 2. Innovation in healthy and functional foods / edited by Dilip Ghosh ... [u.c.]. Boca Raton [u.c.] : CRC Press 1 tiešsaistes resurss (42 datnes, 579 lapas) : diagrammas, ilustrācijas, shēmas, tabulas. ISBN 9781439862698 (PDF).
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften
Latvijas investīciju un attīstības centrs http://www.liaa.gov.lv Valsts izglītības attīstības aģentūra http://viaa.gov.lv/lat/