Statuss(Aktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Titre du cours | |
Code du cours | PārZ5012 |
Crédits (ECTS) | 4.5 |
La quantité totale d'heures en classe | 121.5 |
Nombre de conferences | 16 |
Nombre de travaux pratiques et des séminaires | 32 |
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant | 72 |
Date de l'approbation du cours | 12/10/2011 |
Auteurs du cours | |
, Sandra Muižniece-Brasava |
|
6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Le cours remplacé | |
PārZM003 [GPARM003] |
|
Manuels | |
1.Dukaļska L., Muižniece-Brasava S. Progresīvās iepakojuma tehnoloģijas pārtikas industrijā. Jelgava, LLU, 2012. 192 lpp. Ir LLU FB 30 eks.
2.Dukaļska L., Muižniece-Brasava S. Biodegradējamie iepakošanas materiāli pārtikas industrijā. Jelgava: LLU, 2008. 104 lpp. Ir LLU FB 205 eks. 3.Robertson G.L. Food Packaging: Principles and Practice. Third Edition. CRC Press, 2012. 733 p. (in English). Nav LLU FB. Ir LNB. 4.Singh P., Wani A.A., Langowski H.C. Food Packaging Materials: Testing & Quality Assurance. 1st Edition. CRC Press, 2017. 344 p. (in English). |
|
Ouvrages supplémentaires | |
1.Ahvenainen R. Novel Food Packaging Techniques. 1st Edition. Woodhead Publishing, 2003. 400 p. (in English).
2.Arvanitoyannis I. Modified Atmosphere and Active Packaging Technologies. 1st Edition. CRC Press. 2016. 826 p. (in English). 3.Kerry J., Butler P. Smart Packaging Technologies for Fast Moving Consumer Goods 1st Edition. Wiley, 2008. 356 p. (in English). |
|
Périodiques et d`autres ressources d`information | |
1.The magazine Tara i upakovka [tiešsaiste]. [Skatīts 10.12.2018.] . Pieejams: http://www.magpack.ru/en/win/soderj.html
2.Bioplastic Magazine [tiešsaiste]. [Skatīts 10.12.2018.] . Pieejams: https://www.bioplasticsmagazine.com/en/index.php 3.The European Organization for Packaging and the Environment [tiešsaiste]. [Skatīts 10.12.2018.]. Pieejams: https://europen-packaging.eu/about-us.html |