Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Titre du cours
Code du cours PārZ5012
Crédits (ECTS) 4.5
La quantité totale d'heures en classe 121.5
Nombre de conferences 16
Nombre de travaux pratiques et des séminaires 32
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant 72
Date de l'approbation du cours 12/10/2011
 
Auteurs du cours
, Sandra Muižniece-Brasava

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Le cours remplacé
PārZM003 [GPARM003]
Manuels
1.Dukaļska L., Muižniece-Brasava S. Progresīvās iepakojuma tehnoloģijas pārtikas industrijā. Jelgava, LLU, 2012. 192 lpp. Ir LLU FB 30 eks.
2.Dukaļska L., Muižniece-Brasava S. Biodegradējamie iepakošanas materiāli pārtikas industrijā. Jelgava: LLU, 2008. 104 lpp. Ir LLU FB 205 eks.
3.Robertson G.L. Food Packaging: Principles and Practice. Third Edition. CRC Press, 2012. 733 p. (in English). Nav LLU FB. Ir LNB. 4.Singh P., Wani A.A., Langowski H.C. Food Packaging Materials: Testing & Quality Assurance. 1st Edition. CRC Press, 2017. 344 p. (in English).
Ouvrages supplémentaires
1.Ahvenainen R. Novel Food Packaging Techniques. 1st Edition. Woodhead Publishing, 2003. 400 p. (in English).
2.Arvanitoyannis I. Modified Atmosphere and Active Packaging Technologies. 1st Edition. CRC Press. 2016. 826 p. (in English). 3.Kerry J., Butler P. Smart Packaging Technologies for Fast Moving Consumer Goods 1st Edition. Wiley, 2008. 356 p. (in English).
Périodiques et d`autres ressources d`information
1.The magazine Tara i upakovka [tiešsaiste]. [Skatīts 10.12.2018.] . Pieejams: http://www.magpack.ru/en/win/soderj.html
2.Bioplastic Magazine [tiešsaiste]. [Skatīts 10.12.2018.] . Pieejams: https://www.bioplasticsmagazine.com/en/index.php 3.The European Organization for Packaging and the Environment [tiešsaiste]. [Skatīts 10.12.2018.]. Pieejams: https://europen-packaging.eu/about-us.html