Statuss(Aktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Kurstitel | |
Kurs-Code | PārZ5008 |
Kreditpunkte (ECTS) | 3 |
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) | 81 |
Vorlesungen (Stundenzahl) | 20 |
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge | 4 |
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) | 57 |
Bestätigt am (Datum) | 12/01/2024 |
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft) | |
, Inga Ciproviča |
|
6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen | |
1.Bioloģiski aktīvas vielas pārtikā/ E,Straumīte, R.Galoburda, Z.Krūma, I.Ciproviča, J,Zagorska// Zinātniskā monogrāfija/ Latvijas Lauksaimniecības universitātes Pārtikas tehnoloģijas fakultāte. - Jelgava, 2012. - 280 lpp.
2.Kārkliņa D., Ciproviča I. Pārtikas produktu tehnoloģija. – Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2008. – 93 lpp. 3.Galoburda R., Rakčejeva. Pārtikas apstrādes alternatīvie procesi. Jelgava: LLU, 2008. - 94 lpp. 4.D.Kunkulberga, V.Segliņš. Maizes gatavošanas tehnoloģija. - Rīga, RTU izdevniecība, 2010. 5.Essentials of food science/Vickie A. Vaclavik, Elizabeth W.Christian, New York: Springer, 2008. 6.Ozola L., Ciproviča I. Piena pārstrādes tehnoloģija. – Jelgava: LLU, 2002. – 248 lpp. |
|
Weiterfuhrende Literatur | |
1.Dukaļska L., Muižniece-Brasava S. Biodegradējamie iepakošanas materiāli pārtikas industrijā. – Jelgava, LLU, 2008. – 105 lpp.
2.Cheese: chemistry, physics and microbiology/ed. by Patrick F. Fox [et al.]. Amsterdam: Elsevier/Academic Press, 2004. Vol.1. and 2.. 3.Kārkliņa D., Ciproviča I., Beitāne I. Pārtikas produkti ar funkcionālajām sastāvdaļām/ teorētiskais materiāls studiju kursa „Pārtikas funkcionālās īpašības” apguvei - Jelgava: LLU, 2008. - 50 lpp. 4.Feiner, G. Meat products handbook: practical science and technology /Gerhard Feiner. Cambridge: Woodhead Publishing: CRC Press, 2006. XXII, 648 p. |
|
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften | |
1.Food Science and Technology
2.Food Quality and Preference 3.International Dairy Journal |