Statuss(Aktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Kurstitel | |
Kurs-Code | PārZ4054 |
Kreditpunkte (ECTS) | 3 |
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) | 81 |
Vorlesungen (Stundenzahl) | 16 |
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge | 16 |
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) | 49 |
Bestätigt am (Datum) | 06/12/2016 |
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft) | |
, Ilze Beitāne |
|
Vorkenntnisse | |
Citi3069, PārZ3102, PārZ3103, VadZ3062, VadZ3066, |
|
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen | |
1.Rushton A., Croucher P., Baker P. The handbook of logistics and distribution management. Sixth edition, London, UK: Kogan Page, 2017, 872 pages.
2.Grant D.B., Trautrims A., Wong C.Y. Sustainable logistics ans supply chain management. Second revised edition. New York: Kogan Page, 2017, 286 pages. 3.Chopra S., Meindl P. Supply chain management: strategy, planning, and operation. Sixth edition. Boston: Pearson, 2016, 528 pages. 4.Praude V. Loģistika (teorija un prakse). 2.pārstādātais un papildinātais izdevums. Rīga: Burtene, 2013, 560 lpp. 5.Sprancmanis N. Uzņēmējdarbības loģistikas pamati. Rīga:Burtene, 2011, 2018 lpp. |
|
Weiterfuhrende Literatur | |
1.Millere I. Ēdināšanas uzņēmuma vadītāja rokasgrāmata. Jelgava: LLU, 2017, 254 lp. E-grāmata. 2.Gregoire M.B. Foodservice organizations: a managerial and systems approach. Ninth edition. Boston: Pearson, 2017, 516 pages. | |
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften | |
1. Dienas Bizness. ISSN 1407-2041 |