Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Kurstitel
Kurs-Code PārZ4054
Kreditpunkte (ECTS) 3
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) 81
Vorlesungen (Stundenzahl) 16
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge 16
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) 49
Bestätigt am (Datum) 06/12/2016
 
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)
, Ilze Beitāne

Vorkenntnisse
Citi3069,
PārZ3102,
PārZ3103,
VadZ3062,
VadZ3066,
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen
1.Rushton A., Croucher P., Baker P. The handbook of logistics and distribution management. Sixth edition, London, UK: Kogan Page, 2017, 872 pages.
2.Grant D.B., Trautrims A., Wong C.Y. Sustainable logistics ans supply chain management. Second revised edition. New York: Kogan Page, 2017, 286 pages.
3.Chopra S., Meindl P. Supply chain management: strategy, planning, and operation. Sixth edition. Boston: Pearson, 2016, 528 pages.
4.Praude V. Loģistika (teorija un prakse). 2.pārstādātais un papildinātais izdevums. Rīga: Burtene, 2013, 560 lpp.
5.Sprancmanis N. Uzņēmējdarbības loģistikas pamati. Rīga:Burtene, 2011, 2018 lpp.
Weiterfuhrende Literatur
1.Millere I. Ēdināšanas uzņēmuma vadītāja rokasgrāmata. Jelgava: LLU, 2017, 254 lp. E-grāmata. 2.Gregoire M.B. Foodservice organizations: a managerial and systems approach. Ninth edition. Boston: Pearson, 2017, 516 pages.
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften
1. Dienas Bizness. ISSN 1407-2041