Statuss(Aktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Kurstitel | |
Kurs-Code | PārZ4047 |
Kreditpunkte (ECTS) | 3 |
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) | 81 |
Vorlesungen (Stundenzahl) | 8 |
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge | 16 |
Arbeit im Labor (Stundenzahl) | 8 |
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) | 49 |
Bestätigt am (Datum) | 13/04/2021 |
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft) | |
, Tatjana Ķince , Jeļena Zagorska |
|
6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen | |
1.Food packaging and shelf life [elektroniskais resurss] : a practical guide / [edited by] Gordon L. Robertson. Boca Raton : Taylor & Francis, 2009. 404 p. Grāmata izdota arī iespiestā veidā. ISBN 9781420078459 (e-book : PDF).
2.How to Determine the Shelf-life and Date Marking of Food [elektroniskais resurss] Ministry of Primary Industries, New Zealand government, 2012, 28 p. 3.Validation of Product Shelf-life (Revision 2), published by: Food Safety Authority of Ireland Abbey Court [elektroniskais resurss], 2014, 45 p. 4.Food safety in the 21st century : public health perspective / editors Rajul Kumar Gupta, Puja Dudeja, Amarjeet Singh Minhas. London : Academic Press, [2017] xli, 584 lpp. : ilustrācijas ; 24 cm ISBN 9780128017739. |
|
Weiterfuhrende Literatur | |
1.Galoburda, Ruta, Pārtikas apstrādes alternatīvie procesi / Ruta Galoburda, Tatjana Rakčejeva ; Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte. Jelgava : LLU, 2008. 94 lpp. : il. ; 30 cm. ISBN 9789984784861.Nicoli, M.C. (Ed.). (2012). Shelf Life Assessment of Food (1st ed.). CRC Press. https://doi-org.ezproxy.llu.lv/10.1201/b11871
2.Dar, B.N., Shah, M.A., & Mir, S.A. (Eds.). (2022). Shelf Life and Food Safety (1st ed.). CRC Press. https://doi-org.ezproxy.llu.lv/10.1201/9781003091677 3.Man, John M. Principles of food chemistry / John M. de Man [un vēl 3 autori]. Fourth edition. Cham, Switzerland:Springer, [2017] xviii, 607 lpp. : ilustrācijas, tabulas ; 26 cm. Food Science Text Series. ISBN 9783319636054. |
|
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften | |
1.www.likumi.lv
2.https://europa.eu/european-union/eu-law/legal-acts_en |