Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Neaktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Kurstitel
Kurs-Code PārZ4001
Kreditpunkte (ECTS) 1.5
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) 40.5
Vorlesungen (Stundenzahl) 10
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge 6
Bestätigt am (Datum) 12/10/2011
 
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)
, Inga Ciproviča

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen
1. Ozola L.Pārtikas piedevas. Rīga.: NEO, 2003. - 112 lpp.
2. Food Additives. Ed. by A.Branen, P.Davidson, S.Salminen, J. Thorgate.- 2nd ed., rev. and expanded. New York, Basel: Marcel Decker, Inc., 2002. 938 p.
3. Sweeteners. Leatherhead: Leatherhead Publishing; Oxford: Blackwell Publishing, 2007. 304 p. 4. Jākobsone I., Kreicbergs V. Uztura bagātinātāji un pārtikas piedevas. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2007. 128 lpp.
Weiterfuhrende Literatur
1. Food Colorants. Chemical and Functional Properties. Edited by C.Socaciu, CRC Press, 2008. 633 p.
2. Natural food colorants: Science and technology Edited by G.Lauro, F.Francis. New York; Marcel Dekker, Inc., 2000. 336 p. 3. Stetems B. Zini, ko tu pērc. Rīga: Zvaigzne ABC, 2007. 376 lpp.