Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Kurstitel
Kurs-Code PārZ3093
Kreditpunkte (ECTS) 7.5
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) 202.5
Vorlesungen (Stundenzahl) 24
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge 8
Arbeit im Labor (Stundenzahl) 48
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) 120
Bestätigt am (Datum) 24/02/2021
 
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)
, Gita Krūmiņa-Zemture

Vorkenntnisse
PārZ2051,
PārZ2052,
PārZ3017,
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen
1.Gavriļenko E. Ēdienu gatavošanas tehnoloģija. Rīga: Bizensa augstskola Turība, 2006. 195 lpp.
2.Morozovs A. Pārtikas ķīmija: mācību materiāls. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2008. 207 lpp. 3.Rokasgrāmata pavāriem: metodiskais materiāls. Autoru kolektīvs: G. Skudra ... u.c. Jelgava: LLU, 2007. 176 lpp.
Weiterfuhrende Literatur
1.Ēdināšanas uzņēmumu vadītāja rokasgrāmata. Redaktore I. Millere. Jelgava: LLU, 2017. 254 lp. 1 tiešsaistes resurss. E-grāmata (PDF). Resurss pieejams tiešsaistē: http://llufb.llu.lv/LLUgramatas/PTF/Edinasanas_uzn_vad_rokasgramata.pdf
2.Kursīte J. Virtuves vārdene. Rīga: Rundas, 2012. 992 lpp.
3.Scanlon N. L. Catering management. New Jersey: Wiley, 2013. 262 p.
4. Vietējo Pārtikas ķēžu pārstrukturizēšana un noturības stiprināšana krīzes un pēc krīzes laikā Latvijā. Zinātniskā monogrāfija. Četru nedēļu pārtikas paku modelis siltu pusdienu pagatavošanai mājās krīzes apstākļos un ārpusskolas aktivitātēs pēckrīzes laikā. Jelgava: 2021. 3.,4.,5. nodaļa. 349.-431. lpp.
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften
1.Labas higiēnas prakses vadlīnijas atklāta tipa ēdināšanas uzņēmumiem. 2015. [Tiešsaiste] [Skatīts 29.03.2021.]
Pieejams: https://www.zm.gov.lv/partika/statiskas-lapas/partikas-higiena?nid=650#jump 2.International Journal of Gastronomy and Food Science ISSN: 1878-450X [Tiešsaiste] [Skatīts 29.03.2021.] Pieejams: https://www.sciencedirect.com/journal/international-journal-of-gastronomy-and-food-science