Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Kurstitel
Kurs-Code PārZ3085
Kreditpunkte (ECTS) 3
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) 81
Vorlesungen (Stundenzahl) 8
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge 8
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) 65
Bestätigt am (Datum) 21/03/2018
 
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)
, Sandra Muižniece-Brasava
, Tatjana Ķince
, Dace Kļava
, Zanda Krūma
, Anita Blija
, Evita Straumīte
, Ilona Dabiņa-Bicka

Vorkenntnisse
PārZ1013,
PārZ1015,
PārZ2062,
PārZ3089,
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen
Kulp, K., Ponte, J.G. 2000 Handbook of Cereal Science and Technology. CRC Press, Manhattan, 790 p
Handbook of food products manufacturing : principles, bakery, beverages, cereals, cheese, confectionary, fats, fruits, and functional foods / edited by Y.H. Hui.Hoboken, New Jersey : John Wiley & Sons, c2007, 1131 lpp.
Kunkulberga D., Segliņš V. Maizes ražošanas tehnoloģija; Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Rīga : RTU izdevniecība, 2010. ISBN 9789984322339 New product development / Conrad Berenson, Marco Iansiti, Thomas J Kosnik u.c. Second edition. Boston, Massachusetts (ASV) : Harvard Business publishing., c2002. v, 159 lpp. : il. ; 28 cm. Business fundamentals as taught at the Harvard Business School . ISBN 97815
Weiterfuhrende Literatur
Kotler, Philip, Kotlers par mārketingu : kā radīt, iekarot tirgu un dominēt tajā / Filips Kotlers ; [no angļu valodas tulkojusi Rita Baroniņa]. Rīga : Lietišķās informācijas dienests, 2007. 269 lpp. ; 22 cm. ISBN 9789984995267.
Pārtikas rūpniecības tehnoloģiskās iekārtas / L. Dukaļskas red. Jelgava : Latvijas Lauksainmiecības universitātes Pārtikas tehnoloģijas fakultāte, 2000 524 lpp. : il., tab. ; 21 x 16 cm. ISBN 9984191710.
HACCP and ISO 22000 : application to foods of animal origin / edited by Ioannis S. Arvanitoyannis. Chichester, U.K. ;Ames, Iowa : Wiley-Blackwell, 2009. x, 549 lpp. : il. ; 25 cm. ISBN 9781405153669 (printed case hardback : alk. paper). Noformēšanas vadlīnijas, https://www.ptf.llu.lv/sites/ptf/files/2021-02/Noformesanas_noteikumi_2020_PTF.pdf.
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften
1. The European Federation of Food Science and Technology (EFFoST), https://www.effost.org;
2. Beverage industry, https://www.bevindustry.com; 3. Science Direct, https://www.sciencedirect.com.